Shops

 Hier vind u een overzicht van de bij TotaalWinkel aangesloten shops:

Fitness-Geest

Fitness-Geest is dé fitnessspecialist in fitnesskleding, fitnessschoenen, sportvoeding, krachtsport artikelen, fitnessapparaten zoals hometrainers en nog veel meer. Alle artikelen worden in Nederland gratis bezorgd v.a. € 50,00. De artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 24 uur bezorgd indien op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling wordt geplaatst

Bezoek Website

Decathlon

Bij Decathlon.nl vindt men 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. Het maakt niet uit of mensen in de fysieke winkel lopen of op de website kijken, overal zijn de producten per sport gesorteerd. Per categorie vinden mensen blauwe producten, deze zijn altijd scherp geprijsd en zijn ideaal voor de beginnende sporter.

Bezoek Website

Fitnesskoerier.nl

Fitnesskoerier.nl - Fitness, krachtsport en personal training Fitnesskoerier.nl is een online winkel waar bezoekers terecht kunnen voor een breed assortiment home fitnessapparaten, accessoires en health gerelateerde producten. Fitnesskoerier.nl wil meer bieden dan alleen een winkel voor fitness en health gerelateerde producten. Er wordt waarde gehecht aan het verstrekken van goede en waardevolle informatie, zodat bezoekers goed onderbouwde beslissingen bij de aankoop kunnen maken.

Bezoek Website

Betersport.nl

Betersport - Fitnessapparatuur tot 50% korting BeterSport bestaat bijna 10 jaar en is dé grootste webshop op het gebied van fitnessapparatuur voor thuis & (semi) professioneel gebruik van de Benelux. Naast de grootste ook nog steeds de snelst groeiende webshop in fitnessapparatuur in Nederland en België!

Bezoek Website

Fitnessapparaat.nl

Sinds 2001 is Sporttrader Nederland een bedrijf dat staat voor kwaliteit en eenvoud. Eenvoud door speciale service, vriendelijk personeel en vooral veel productkennis. Zowel in onze winkels als op het internet zijn wij erg actief met de verkoop van ons grote assortiment zoals de crosstrainer, hometrainer, loopband, roeitrainer, spinbike, trilplaat en andere fitnessproducten. Samen met onze transporteur kunnen wij alle bestellingen in heel Nederland en België aan huis bezorgen.

Bezoek Website